GUR BLIVER TIL

GUR BLIVER TIL

Efter kommunalreformen i 2007 blev ungdomsrådene i Nørre Alslev og Nykøbing Falster kommune lagt sammen til et samlet ungdomsråd for den nye kommune: Guldborgsund Ungdomsråd.

Det nye ungdomsråd blev oprettet i tæt samarbejde med den nye kommunes kulturfællesskab, CULTHUS, som rådet også arbejdede tæt sammen med i en lang årrække. Som en del af dette samarbejde spillede GUR en stor rolle i at skabe rammerne på Kulturfabrikken i Nykøbing, som på mange måder blev kommunens de facto ungdomshus. GUR var både med til indretning af Kulturfabrikken og til at skabe aktivitet og liv for dens brugere og for kommunens unge. Det var også på Kulturfabrikken, GUR havde til huse, i deres lokale fint kaldet “GUR Skuret”.

GUR var med til at skabe rammerne på Kulturfabrikken, 2011
Døren til GUR’s lokale, “GUR Skuret”, 2011

 

 

 

 

 

 

 

I denne periode var GUR selvfølgelig også i fuld gang med en masse fede events og arrangementer for kommunens unge. Der blev holdt alt fra julearrangementer og fastalavnsfester til kreative workshops og “Lego by night” på Kulturforsyningen. Der var noget for enhver smag, og langt de fleste af rådets arrangementer nød godt af stor popularitet.

“Lego by night” på Kulturforsyningen, 2011

 

I starten af 2012 blev rådet desværre opløst pga. stor fraflytning og en række interne udfordringer.


Da ingen nuværende medlemmer var medlemmer af GUR i denne periode er vores information desværre begrænset. Hvis du var medlem eller kendte til rådet den gang, vil vi meget gerne høre fra dig hér!